X -300-W

De “X -300 -W” is een professioneel en krachtig geurtoestel dat in een ruimte kan gebruikt worden tot 300 m³ (100 m²) d.m.v. elektrisch gestuurde verneveling. De geïntegreerde multifunctionele timer kun je via je smartphone makkelijk en snel programmeren volgens de gewenste uren. Je dient enkel de juiste app te downloaden en te verbinden met je Wifi. Het toestel is beschikbaar in wit . Dit toestel wordt vooral gebruikt in openbare gebouwen, retail-zaken, kantoorruimtes, , wellness en fitnessruimtes.

Bekijk ook onze andere toestellen

Jouw partner in geurmarketing

Binnen marketing is het gegeven van ‘top of mind‘ cruciaal. Men koopt in het merendeel van de gevallen de producten van de merken waar men het eerst aan denkt.

Geuren kunnen hier een gigantische invloed op uitoefenen. Sterker zelfs. Momenteel worden de zintuigen, tast, smaak, geur en geluid nauwelijks gebruikt in de marketing. En dat terwijl blijkbaar 75% van onze emoties bepaald wordt door wat we ruiken. Men focust zich enkel op de ogen, terwijl het ondertussen al lang duidelijk is dat ook de andere zintuigen geprikkeld dienen te worden om verkopen te kunnen stimuleren.

Het resultaat van geurmarketing is dus een betere merkherkenning, maar ook een stijging in de herinneringswaarde van jouw product, dienst of merk en dus ook de omzet.