X -100

De “X-100” is een klein, doch krachtig geurtoestel dat in kleinere ruimtes kan gebruikt worden d.m.v. elektrisch gestuurde verneveling. Het toestel kan manueel op 3 verschillende standen worden ingesteld.

Stand 1 = 15 sec. aan 3 min. uit 

Stand 2  = 30 sec. aan 3 min. uit 

Stand 3 = 60 sec. aan 3 min. uit.

Het toestel werkt d.m.v. een usb aansluiting, is beschikbaar in antraciet-zwart en is ingepakt in een luxe geschenkdoos. Er zitten standaard 2 geurvulligen van onze signature geuren inbegrepen.

Dit toestel wordt vooral gebruikt in auto’s, werkplekken, badkamers, etc.

Bekijk ook onze andere toestellen

Jouw partner in geurmarketing

Binnen marketing is het gegeven van ‘top of mind‘ cruciaal. Men koopt in het merendeel van de gevallen de producten van de merken waar men het eerst aan denkt.

Geuren kunnen hier een gigantische invloed op uitoefenen. Sterker zelfs. Momenteel worden de zintuigen, tast, smaak, geur en geluid nauwelijks gebruikt in de marketing. En dat terwijl blijkbaar 75% van onze emoties bepaald wordt door wat we ruiken. Men focust zich enkel op de ogen, terwijl het ondertussen al lang duidelijk is dat ook de andere zintuigen geprikkeld dienen te worden om verkopen te kunnen stimuleren.

Het resultaat van geurmarketing is dus een betere merkherkenning, maar ook een stijging in de herinneringswaarde van jouw product, dienst of merk en dus ook de omzet.